0734058850

Termeni si conditii

Cavale.ro – este administrat de S.C. INCOGNITO CONCEPT S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Bdul. Regina Maria, Nr. 1, Bloc P5B, Scara 1, Etaj 8, Ap. 23, camera 2, Sector 4, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/14302/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO32488989.


Utilizarea (accesul, navigarea sau cumpararea produselor) site-ului cavale.ro constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate mai jos.

 

Cavale.ro isi asuma dreptul de a face modificari (adaugari sau stergeri) ale acestor prevederi fara o notificare prealabila.

Cavale.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin confirmare telefonica.

 

Cavale.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din prezentarile acestui site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari. 

 

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

 

Securitatea Datelor

Cavale.ro respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. SC INCOGNITO CONCEPT SRL este inregistrata in registrul general de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 33381.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventuale promotii, pentru emiterea facturilor, etc..
SC INCOGNITO CONCEPT SRL va lua toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatiile personale ale clientilor nostri.

 

Inregistrarea ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

 

Copyright

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea SC INCOGNITO CONCEPT SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor romane in vigoare. 

 

Promotii si concursuri

Cavale.ro va stabili regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le va organiza. Aceste regulamente vor fi aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului nostru. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru o promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

 

Conditii de returnare
Cavale.ro isi doreste sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produsele comercializate prin intermediul magazinului online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

 
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

 

Rambursarea sumei achitate

 
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii INCOGNITO CONCEPT SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
INCOGNITO CONCEPT SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care INCOGNITO CONCEPT SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 

La returnarea partiala a comenzii la care s-a aplicat o reducere, clientul va pierde reducerea pentru intreaga comanda. Clientului i se vor restitui banii pentru pretul produselor returnate minus valoarea reducerii aplicata pentru intreaga comanda.
Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Cheltuielile de transport, daca este cazul, sunt suportate de catre societatea noastra.

 

 

Politica de garantie

Pentru orice solicitare legata de garantia produselor comercializate de INCOGNITO CONCEPT SRL ne puteti contacta telefonic la numarul 0734058850.

Accesoriile pentru telefoane sau tablete (huse, folii de protectie, cabluri de date, incarcatoare) comercializate de INCOGNITO CONCEPT SRL beneficiaza de garantie 6 luni.

Produsele de folosinta indelungata beneficiaza, conform legislatiei in vigoare, de 24 de luni garantie.

Uzura huselor si a foliilor de protectie pentru telefoane sau tablete nu face obiectul garantiei! De asemenea, nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, fortari ale elementelor componente, manevrare necorespunzatoare, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor.

Toate solicitarile privind lipsa de conformitate se vor rezolva in maxim 15 zile din momentul in care produsul ajunge la sediul nostru. In cazul in care este necesara inlocuirea produsului, INCOGNITO CONCEPT SRL o va face cu acelasi model sau datorita variatiei stocurilor cu un model similar cu aceeasi valoare.

In cazul produselor ce fac obiectul garantiei, costurile de transport aferente solutionarii problemei aparute vor fi suportate de catre INCOGNITO CONCEPT SRL.

 


Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor de pe teritoriul Romaniei.

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu termenii si conditiile  de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail: office@cavale.ro

Ne gasesti pe