0734058850

Garantii

Pentru orice solicitare legata de garantia produselor comercializate de INCOGNITO CONCEPT SRL ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0734058850.

 

Accesoriile pentru telefoane sau tablete (huse, folii de protectie, cabluri de date, incarcatoare) comercializate de INCOGNITO CONCEPT SRL beneficiaza de garantie 6 luni.

 

Produsele de folosinta indelungata beneficiaza, conform legislatiei in vigoare, de 24 de luni garantie.

 

Uzura huselor si a foliilor de protectie pentru telefoane sau tablete nu face obiectul garantiei!


De asemenea, nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, fortari ale elementelor componente, manevrare necorespunzatoare, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor.

 

Toate solicitarile privind lipsa de conformitate se vor rezolva in maxim 15 zile din momentul in care produsul ajunge la sediul nostru. In cazul in care este necesara inlocuirea produsului, INCOGNITO CONCEPT SRL o va face cu acelasi model sau datorita variatiei stocurilor cu un model similar cu aceeasi valoare.

 

In cazul produselor ce fac obiectul garantiei, costurile de transport aferente solutionarii problemei aparute vor fi suportate de catre INCOGNITO CONCEPT SRL.

Ne gasesti pe