0734058850

Formular returnare produs


Cavale.ro isi doreste sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

 
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc..

 

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumparare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

 

Rambursarea sumei achitate

 
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii SC INCOGNITO CONCEPT SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
SC INCOGNITO CONCEPT SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC INCOGNITO CONCEPT SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 

La returnarea partiala a comenzii la care s-a aplicat o reducere, clientul va pierde reducerea pentru intreaga comanda. Clientului i se vor restitui banii pentru pretul produselor returnate minus valoarea reducerii aplicata pentru intreaga comanda.
Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Cheltuielile de transport, daca este cazul, sunt suportate de catre societatea noastra.ATENTIE! 
Nu primim coletele pentru schimb de produse sau de retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor! 
Nu primim colete cu ramburs! 
Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Cavale.ro.
 

 

Ne gasesti pe